Sopeutuminen muuttuvaan maailmaan edellyttää kehittämistä, mutta kummalla tavalla tien valitseminen on viisaampaa: “mutulla” vai suunnitelmallisesti kootulla tiedolla? Tutustu mittareihin.

Mittareiden kysymykset on suunnitellut ekonomiyrittäjä Karl-Magnus Spiik, joka on Liikkeenjohdon Konsultit (LJK) ry:n jäsen. Taustalla on yli 30 vuoden kokemus johtamisen ja yhteistyön valmentamisesta sekä erilaisten mittareiden räätälöimisestä asiakasorganisaatioille niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella. Tutustu osaamiseen tästä: http://www.spiik.fi

Tilaa mittaus tai pyydä lisätietoja sähköpostilla spiik [ät] spiik.fi tai puh. 050 2333

Johtamistaito

Yksinkertainen ja nopea tapa saada / antaa / hankkia palautetta esimiehelle hänen johtamistaidoistaan. Suullisetkin palautteet ovat tärkeitä, mutta ne keskittyvät usein vain yhteen asiaan ja mukana voi olla liikaa tunteita. Kun tuloksessa näkyy kokonaisuus ( + ja – ), on sen vastaanottaminen mielekästä, koska kehittymistä edellyttävien asioiden lisäksi näkyy myös hyvät puolet. Mittaria voi käyttää myös kehitys- ja palautekeskusteluissa (molemmat tekevät molemmista ja tuloksia verrataan keskenään).

Katso kysymykset tästä: https://tool.karlex.fi/public/a/e9ddccb5-9e5e-4db1-b4a0-a1babffbfa91

Sähköisen mittauksen hinta on  95 € + alv.  Kopioi ensin tämä salasana  bhqESRjZycS6 ja katso tästä todellinen esimerkki tuloksista.

Yhteistyökyky

Yksinkertainen ja nopea tapa saada / antaa / hankkia palautetta kenen tahansa yhteistyökyvystä. Suullisetkin palautteet ovat tärkeitä, mutta ne keskittyvät usein yhteen asiaan ja mukana voi olla liikaa tunteita. Kun tuloksessa näkyy kokonaisuus ( + ja – ), on sen vastaanottaminen mielekästä, koska kehittymistä edellyttävien asioiden lisäksi näkyy myös hyvät puolet. Mittaria voi käyttää myös kehitys- ja palautekeskusteluissa.

Katso kysymykset tästä: https://tool.karlex.fi/public/a/6e508321-cdb6-45b8-a589-7d77ddcbaaaf 

Sähköisen mittauksen hinta on  95 € + alv.  Kopioi ensin tämä salasana  sX7ARc8YsHyT ja katso tästä todellinen esimerkki tuloksista.

Johtoryhmä

Yksinkertainen ja nopea tapa arvioida johtoryhmätyöskentelyä (mikä sujuu ja mikä osataan, missä on puutteita tai ongelmia). Tulevaisuudessa tarvitaan johtoryhmä, jossa on erilaisia näkemyksiä ja eri asioita osaavia ihmisiä. Tarvitaan johtoryhmä, joka pystyy avoimeen keskusteluun ja jopa väittelyyn ilman että asiat henkilöityvät. Tarvitaan johtoryhmä, joka tietää mitä varten se on olemassa ja miten organisaatiota johdetaan siten, että resurssit ovat parhaassa mahdollisessa käytössä. Mutun tilalle tarvitaan tietoa miten johtoryhmä toimii oikeasti.Tekemällä kuten ennen pääsee vain sinne minne ennenkin on päässyt.

Katso kysymykset tästä: https://tool.karlex.fi/public/a/f2b6c7cb-43a7-4bab-8433-a54698d3e416

Sähköisen mittauksen hinta on  95 € + alv.  Kopioi ensin tämä salasana  sX7ARc8YsHyT ja katso tästä todellinen esimerkki tuloksista.

Tiimi ja projekti

Tämä on yksinkertainen ja nopea tapa saada / antaa / hankkia palautetta tiimityöskentelyn laadusta (mikä sujuu ja mikä osataan, missä on puutteita tai ongelmia). Koska maailma on yhä monimutkaisempi, yhden ihmisen aivot eivät enää riitä. Tarvitaan ryhmä, jossa on erilaisia näkemyksiä ja eri asioita osaavia ihmisiä. Tarvitaan ryhmä, joka pystyy avoimeen keskusteluun – joskus jopa väittelyyn ilman että asiat henkilöityvät. Tarvitaan tiimi, joka tietää mitä varten se on olemassa ja mitä siltä odotetaan. Tarvitaan konkreettista tietoa miten tiimi toimii. Tekemällä kuten ennen pääsee vain sinne minne ennenkin on päässyt.

Katso kysymykset tästä: https://tool.karlex.fi/public/a/5c2b18be-3a95-4e23-ba7b-8b2ed180b078

Sähköisen mittauksen hinta on  95 € + alv.  Kopioi ensin tämä salasana  sX7ARc8YsHyT  ja katso todellinen esimerkki tuloksista.

Sisäinen palvelu

Tämä on yksinkertainen ja nopea tapa saada kokonaisnäkemys organisaation palvelutiimistä (IT, HR, taloushallinto, markkinointi, osto, kunnossapito, siivous…). Asiantuntijatiimien saamat palautteet keskittyvät usein yksittäisiin asioihin, siksi kokonaisuuden näkeminen numeroiden valossa tuo selkeämmin esiin missä toimitaan laadukkaasti ja mitä pitäisi parantaa. Arvioinnin antavat erikseen tiimin jäsenet ja sisäiset asiakkaat. Tulosten vertaaminen keskenään näyttää tärkeimmät kehittämiskohteet. Tekemällä kuten ennen pääsee vain sinne minne ennenkin on päässyt.

Katso kysymykset tästä: https://tool.karlex.fi/public/a/4014f0f2-0460-4b5a-ac24-606c446cda9f

Sähköisen mittauksen hinta on  95 € + alv.  Kopioi ensin tämä salasana  sX7ARc8YsHyT ja katso tästä todellinen esimerkki tuloksista.

Tilaa mittaus

    Tilaan mittarin (pakollinen)

    [whohit]Mittarit etusivu[/whohit]