Tämä mittari vastaa sisällöltään johtamistaidon mittaria, mutta esimiestyöhön liittyviä kysymyksiä tarkastelleen yhteistyön kannalta. Mittaria voi käyttää laajasti (tiimin jäsen, asiantuntija, avainhenkilö, työntekijä…). Mittari tarjoaa yksinkertaisen ja nopean tavan hankkia palautetta mitattavan yhteistyökyvystä. Suulliset palautteet ovat tärkeitä, mutta ne keskittyvät usein yhteen asiaan ja mukana voi olla häiritseviä tunteita. Kun tuloksessa näkyy kokonaisuus, on palautteen vastaanottaminen miellyttävää, koska kehittymistä edellyttävien asioiden lisäksi näkyy myös hyvät ominaisuudet ja osaamiset. Mittarissa on 28 kysymystä, ja ne kattavat kolme aluetta: asioitten hoitaminen, yhteistyö ihmisten kanssa, itsensä johtaminen.

Saat tuloksen netistä suoraan itsellesi, jossa näkyvät kokonaisuus graafisesti, vastaajien antamat numerot ja kirjalliset palautteet. Näistä saat melko tarkan kokonaiskäsityksen osaamisestasi: mitkä alueet ovat vahvuuksiasi ja mitkä osaamisen alueet edellyttävät kehittämistä. Kirjallisissa palautteissa on usein mukana käytännön kehittämisehdotuksia. Halutessasi voit esittää tulokset vastaajille, kiittää arvokkaasta palautteesta ja kertoa mitä aiot tehdä. Tällainen avoimuus lisää luottamusta ja keskinäistä arvostusta, jotka lisäävät motivaatiota, tehostavat yhteistyötä ja parantavat työn tuloksia.

Sähköisen mittauksen hinta on vain 95 € + alv.  Kopioi ensin tämä salasana  sX7ARc8YsHyT ja katso tästä todellinen esimerkki tuloksista.

 

Tilaa mittaus tai pyydä lisätietoja sähköpostilla spiik [ät] spiik.fi tai puh. 050 2333