Tämä mittari tarjoaa yksinkertaisen ja nopean tavan hankkia palautetta johtajan, esimiehen, yrittäjän, tiiminvetäjän tai projektivastaavan johtamistaidoista. Suulliset palautteet ovat aina tärkeitä, mutta ne keskittyvät usein vain yhteen asiaan ja mukana voi olla häiritseviä tunteita. Kun tuloksessa näkyy kokonaisuus, on palautteen vastaanottaminen kannustavaa ja innostavaa, koska kehittymistä edellyttävien asioiden lisäksi näkyy myös hyvät ominaisuudet ja osaamiset. Mittarissa on 28 kysymystä, ja ne kattavat kolme aluetta: asioitten johtaminen, ihmisten johtaminen, itsensä johtaminen.

Saat tuloksen netistä suoraan itsellesi, jossa näkyvät kokonaisuus graafisesti, vastaajien antamat numerot ja kirjalliset palautteet. Näistä saat melko tarkan kokonaiskäsityksen osaamisestasi: mitkä alueet ovat vahvuuksiasi ja mitkä alueet edellyttävät kehittämistä. Kirjallisissa palautteissa on usein mukana käytännön kehittämisehdotuksia. Halutessasi voit esittää tulokset vastaajille, kiittää arvokkaasta palautteesta ja kertoa mitä aiot tehdä. Tällainen avoimuus lisää luottamusta ja keskinäistä arvostusta, jotka tehostavat yhteistyötä ja tulevat helpottamaan esimiestyötäsi.

Sähköisen mittauksen hinta on vain 95 € + alv.  Kopioi ensin tämä salasana bhqESRjZycS6 ja katso tästä todellinen esimerkki tuloksista.

 

Tilaa mittaus tai pyydä lisätietoja sähköpostilla spiik [ät] spiik.fi tai puh. 050 2333