Tämä mittari tarjoaa yksinkertaisen ja nopean tavan hankkia palautetta tiimin tai projektin työskentelystä (mikä sujuu ja mikä osataan, missä on puutteita tai ongelmia, mitä pitää tehdä). Koska maailma on yhä monimutkaisempi ja työtahti kireä, yhden ihmisen aivot eivät enää riitä. Tarvitaan ryhmä, jossa on erilaisia näkemyksiä ja eri asioita osaavia ihmisiä. Tarvitaan ryhmä, joka pystyy avoimeen keskusteluun – joskus jopa väittelyyn ilman että asiat henkilöityvät. Tarvitaan ryhmä, joka tietää mitä varten se on olemassa ja mitä siltä odotetaan. Tarvitaan konkreettista tietoa miten ryhmä toimii. Mittarissa on 32 kysymystä, joiden avulla ryhmä näkee jokaisen jäsenen käsitykset yhteistyöstä sekä miltä kokonaisuus näyttää. Tässä mittarissa näkyy melko usein miten tiimi ei ole aidosti sisäistänyt tehtäväänsä, osaamista ei jaeta riittävästi eikä yhteistyö tuota todellista lisäarvoa.

Saat tuloksen netistä suoraan itsellesi, jossa näkyvät kokonaisuus graafisesti, ryhmän jäsenten antamat numerot ja kirjalliset palautteet. Näistä saat melko tarkan kokonaiskäsityksen ryhmän työskentelystä: mitkä alueet ovat vahvuuksia ja mitkä alueet edellyttävät eniten kehittämistä. Tulokset käsitellään yhdessä korostaen että tavoitteena ei ole olla samaa mieltä kaikista asioista eikä löytää täydellistä toimintaa, koska sellaista ei ole olemassa. Tavoitteena on saada vahvistus tiimin osaamiselle ja nostaa esiin tärkeimmät kehittäisen alueet, joiden avulla tiimi tai projekti voi tehostaa toimintaansa ja löytää paremmat toimintatavat tulevaisuuden haastavissa tilanteissa.

Sähköisen mittauksen hinta on vain 95 € + alv.  Kopioi ensin tämä salasana  sX7ARc8YsHyT  ja katso todellinen esimerkki tuloksista

 

Tilaa mittaus tai pyydä lisätietoja sähköpostilla spiik [ät] spiik.fi tai puh. 050 2333