Tämä mittari tarjoaa yksinkertaisen ja nopean tavan arvioida johto- tai ohjausryhmän työskentelyä (mikä sujuu ja osataan, missä on puutteita tai ongelmia, mitä pitää tehdä). Tulevaisuudessa tarvitaan johtoryhmiä, joissa on erilaisia näkemyksiä ja eri asioita osaavia ihmisiä. Tarvitaan johtoryhmiä, jotka pystyvät avoimeen keskusteluun ja jopa väittelyyn ilman että asiat henkilöityvät. Ei riitä että johto tietää mitä varten organisaatio on olemassa ja mihin se on matkalla. Tarvitaan johtoryhmä, joka tietää mitä varten se itse on olemassa ja miten organisaatiota johdetaan ryhmänä siten, että resurssit ovat parhaassa mahdollisessa käytössä, tuloksia syntyy, kehittymistä tapahtuu ja henkilöstö voi hyvin. Oletusten tilalle tarvitaan tarkempaa tietoa. Tekemällä kuten ennen pääsee vain sinne minne ennenkin on päässyt – jos edes sinne. Mittarissa on 32 kysymystä, joiden avulla saadaan esiin kokonaisuus ja myös jokaisen jäsenen näkemykset johtoryhmän työskentelystä.

Saat tuloksen netistä suoraan itsellesi, jossa näkyvät kokonaisuus graafisesti, ryhmän jäsenten antamat numerot ja kirjalliset palautteet. Näistä saat melko tarkan kokonaiskäsityksen ryhmän työskentelystä: mitkä alueet ovat ryhmän vahvuuksia ja mitkä alueet edellyttävät eniten kehittämistä. Tulokset käsitellään johtoryhmässä korostaen että tavoitteena ei ole olla samaa mieltä kaikista asioista eikä löytää täydellistä toimintaa, koska sellaista ei ole olemassa. Tavoitteena on saada vahvistus hyville toimintatavoille ja nostaa esiin tärkeimmät kehittäisen alueet, joiden avulla johtoryhmä voi tehostaa toimintaansa ja löytää oikean roolinsa tulevaisuuden haastavissa tilanteissa.

Sähköisen mittauksen hinta on vain 95 € + alv.  Kopioi ensin tämä salasana  sX7ARc8YsHyT ja katso tästä todellinen esimerkki tuloksista.

 

Tilaa mittaus tai pyydä lisätietoja sähköpostilla spiik [ät] spiik.fi tai puh. 050 2333