Verkkokurssit

 • Ajan ja energian hallinta
  Ajan ja energian hallinta on yksi tärkeimmistä osaamisen alueista, kun tavoitteena on tehokas, joustava ja innostava työskentely sekä henkilökohtainen jaksaminen. Verkkokurssissa on lukuisia käytännön ideoita ja ratkaisuja. Lisäksi se selvittää miten voit työskennellä siten, että päivän päätteeksi olet tyytyväinen ja jopa innostunut? Samat perusideat toimivat myös kotona ja vapaa-ajalla.
 • Itseorganisoituva tiimi MADE SIMPLE
  Tämä verkkokurssi on sinulle, joka janoat parempaa johtajuutta ja tiimityötä. Itseorganisoituva tiimi perustuu luottamukseen, jaettuun johtajuuteen ja tiimin jäsenten vahvuuksiin.
 • Ihmistyypit käytännössä
  Ihminen on parhaimmillaan ja antaa parastaan, kun hän voi olla oma itsensä ja häntä kohdellaan sellaisena kuin hän on. Ilmaisessa esittelvideossa kerrotaan verkkokoulutuksesta, jossa opit todellista itse- ja ihmistuntemusta.
 • Johtamisen muuttuminen
  Johtajuuden ymmärtämisen tarvetta vahvistaa lisääntynyt läpinäkyvyys, jonka avulla tiedostetaan paremmin palasista koostuva kokonaisuus. Mitä yritys tai organisaatio on tekemässä. Minne se on matkalla. Mitkä ovat ihmisten roolit ja vaikutusmahdollisuudet. Läpinäkyvyys lisää sitoutumista ja tyydyttää myös ihmisten merkityksennälkää. Se kytkee koko henkilöstön paremmin mukaan toiminnan kehittämiseen ja tuloksen tekoon.
 • Positiivinen ajattelu
  Todellinen positiivinen ajattelu on keino elää hetkessä, olla onnellisempi pienistäkin asioista sekä voida ja nukkua paremmin ja paljon muuta.