Konsultointi keskittyy yksittäisten henkilöiden tarpeisiin, organisaation valmennuksen kartoitukseen tai puhtaasti it-työympäristön tehostamiseen. Tehostamisessa ei tarkoiteta pelkästään sitä, että revitään ihmisistä viimeisetkin irti, vaan huomioidaan ergonomia niin fyysisesti kuin henkisesti ja visuaalisesti. Tarkoitus on optimoida hyvinvointia ja ahdistusta aiheuttavilla hyperventilaatiota aiheuttavilla järjestelmillä ei sitä saada. Jokainen meistä tekee töitä eri tavoin, anna minun auttaa löytämään sinun tapasi työskennellä rennosti, tehokkaasti ja ketterästi.

Konsultointi voi usein johtaa tilanteeseen, jossa huomataan, että organisaatio tai tiimi tarvitsee valmennusta. Valmennuksessa rakennetaan kokonaisuutta ja otetaan huomioon useamman ihmisen tarvetta, kun taas konsultoinnissa pyritään huomioimaan vain yhtä yksilöä ja keskittymään enemmän pistemäisesti yhteen ongelmaan. Kannattaa aloittaa tilaamalla minulta ilmainen tunnin konsultaatio 😉

Konsultointi voi olla myös vieriopetusta, yhdessä tekemistä tai organisaation työntekijöiden haastatteluja. Viimeisin intohimo on ohjannut kohti yhteisöohjautuvuutta, mutta raudanlujasti minussa istuu it-ammattilainen. Voin auttaa sinua missä tahansa työhön liittyvässä ongelmassasi. Soita, numero sivun alareunassa.